MIJN KENNIS EN ERVARINGEN

Sinds 1998 ben ik al als docent en zorgdeskundige werkzaam in het onderwijs met jongeren en jongvolwassenen waarbij de onderwijsloopbaan of het leven anders en soms moeilijk verloopt. Vanaf 2007 als gedragswetenschapper en ambulant begeleider in het voortgezet (speciaal) onderwijs (PRO, VMBO, Havo en VWO) en het vervolg (MBO en HBO). In 2011 ben ik begonnen in mijn eigen praktijk.

Daarnaast ben ik een opgeleid en ervaren therapeut in hypnose, mindfulness en cognitieve gedragstherapie (voor volwassen, jongeren en kinderen). Ook heb ik ervaring als natuurcoach en opleiding afgerond in de oude spirituele wijsheden van de grond waar wij in Nederland op leven. Ik heb het reguliere achter mij gelaten en volg mijn gevoel, die zegt wat goed is en wat niet voor mij om te doen in mijn werk en mijn privé-leven. 


Heb je vragen over hoe ik werk of wil je een afspraak maken met mij, neem dan vandaag nog contact met mij op. Bel, app, mail of stel je vraag in de chatbox.

 

KENNIS EN ERVARING

Ik combineer wetenschap en therapie met oude kennis uit de natuur

OPLEIDINGEN ZORG/THERAPIE

Gedragswetenschapper leer- en ontwikkelingsproblemen, Mindfulness based Cognitive Therapie (MBCT) en Mindfulness voor kinderen. Opleiding Natuurwijsheid en Loslaatcoach. Daarnaast een cursus Access Bars en  een opleiding tot hypnotherapeut. Onlangs heb ik een cursus Schumann resonantie afgerond.

OPLEIDINGEN ONDERWIJS

Ik heb meerdere opleidingen in het onderwijs afgerond, nl: de Pabo, leerkracht speciaal onderwijs en remedial teacher voortgezet onderwijs.
Naast opleidingen voor het coachen van studenten en docenten in de klas. 

Ook heb ik verschillende korte cursussen over autisme en congressen over hoogbegaafdheid en dyslexie gevolgd.

ERVARING EIGEN PRAKTIJK

Vanaf 2011 werk ik in mijn eigen praktijk, waar ik jongeren en volwassenen heb begeleid. Jongeren geholpen met hun school/studie en persoonlijke problemen.

Ook heb ik vrouwengroepen begeleid, workshops, trainingen op spiritueel gebied gegeven. Naast het helpen van volwassenen met individuele coaching en behandeling.

Daarin leren verwerken van trauma's, leren omgaan met veel rollen, maatschappelijke druk en stress. Dit mede vanuit de natuurspiritualiteit en mindfulness.

ERVARINGEN OP DE WERKVLOER

Als gedragswetenschapper, zorgdeskundige en docent heb ik ervaring in het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (voornamelijk cluster IV - gedrag- en psychiatrische problematiek), VO, MBO en HBO.  
Daar begeleid ik jarenlang jongeren en jongvolwassenen met een lichtverstandelijke beperking tot aan hoogbegaafdheid zonder/met gedrag en/of psychiatrische problematiek met persoonlijke problemen, eveneens als hun omgeving.